Heii, päivittelen taas. (: Tällä kertaa selailin H&M:n sivuja ja tein kuvakollaaseja vaatteista, jotka haluaisin ja joita en ikinä voisi kuvitella käyttäväni. Kaikista kuvista kiitos siis H&M:lle.

Ensiksi toivelista:

1706575.jpg

Farkkuja ! (: Ekoista farkuista tykkään siksi, että malli on tarpeeksi kapea ja väri kiva, samoin toisissa farkuissa. Viimeisissä valkoinen väri olisi mukavaa vaihtelua mun farkkuvalikoimaan, en oo ikinä omistanu valkoisia farkkuja.

1706590.jpg

Mulla ei oo ku yks mekko, joten niitä tarttis todellakin lisää. Punaisessa mekossa on kiva malli ja pirteä väri, helman (pitsi?)koristelu on plussaa. Harmaan hameen (joo ei oo mekko) napit ovat ihana yksityiskohta ja (piilossa olevat) henkselit hauskat. Sinisen mekon pallokuviointi on pirteä ja malli yksinkertainen. Alarivin ensimmäinen mekko saattaisi sopia tunikaksikin, kuvioinnista, väreistä ja hinnasta plussaa. Keskimmäisen mekon olisin saanut, mutta toimitusongelmien takia ei tullut saatua. : / Väri ja kuviointi ovat ihania ja niskalenkki sopii hyvin. Hintakin alle 5 euroa ! Ja viimeinen mekko on ihanan yksinkertainen, väri kiva ja hinta sopiva.

1706603.jpg

Tuollaisen 3/4-hihaisen paidan haluaisin toisenkin, yksi on jo vaatekaapissa, värinä kirkkaansininen. Vieressä oleva huppari on väreiltään vähän ankea, mutta koskaan ei oo huppareita liikaa ! :)

1706616.jpg

Toppejakaan ei voi olla koskaan liikaa. Ensimmäisen väristä ja mallista tykkään, yläreunus on kiva. Toisen pirteä väri ja rento malli houkuttelevat. Ja viimeinen onkin ihan perustoppi ja halpakin. ;)

1706625.jpg

Tämän t-paidan/tunikan väri, malli ja kauluksen kuviointi ovat ihania!

1706635.jpg

Samoin tämän. Söpö kaulus. (:

1706627.jpg

Koruja mulla on aika vähän. Kaulakorusta tykkään, koska kuviointi, väri ja kultainen ketju ovat kivoja. Rannerenkaan koko, kuviointi ja kultainen väri houkuttelevat.

1706631.jpg

Laukkujakin mulla on tosi vähän, joten tälläinen ihanuus ois tervetullut. Ihana väri ja malli, hintakaan ei ole paha.

Ja sitten kollaasi muutamista vaatteista/asusteista, joita en ikinä käyttäisi. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu, jos itse pitää kyseisistä vaatteista.

1706668.jpg

Ensimmäisen topin/tunikan kuvio ja värit ovat järkyttävät.  Päätä alkaa särkeä, kun katsoo. Toisen kuviointi ja väri ovat myös aika kamalat, kokonaisuus sekava. Farkut ovat.. hirveät. Aivan liian leveät lahkeet ja korkea vyötärö mun makuun. Näillä kolmella ensimmäisellä on hintaakin aivan liikaa mielestäni. Maksaisin jokaisesta korkeintaan 5-10 e. Alarivin hame voisi menetellä paremmalla värillä ja toisella materiaalilla. Laukkukin voisi olla kiva vaikka kokonaan valkoisena, nyt en tykkää. Viimeisenä ihan hirveä takki. Malli ehkä menettelee, mutta väristä ja materiaalista tulee mieleen jonkun juopon räsyinen takki. Lisäksi vielä todella kallis hinta !

Mitä mieltä olit vaatteista?